Begagnade bildelar kan ge bättre ljudmiljö i bilen

Ha du någon gång åkt i en bil som låter så mycket att man knappt kan prata med andra passagerare. Då är du inte ensam. Det har visat sig i nya publicerade undersökningar att allt fler människor tycker att ljudnivån i bilen är för hög. Varför det antalet har ökat vet man inte. Det kan bero på att vi blivit känsligare, hör sämre eller att biltillverkarna har valt sämre delar.

Begagnade bildelar bättre än nya

I ett test vi har låtit utföra har det visat sig att kvaliten på begagnade bilder som är av den äldre generationen är högre än vissa nya bildelar. Detta har resulterat i att folk söker sig till demonteringar för att få tag i motsvarande delar som sitter på sin nya bil fast begagnade. Ett komiskt inslag i en värld där många eftersträvar att alltid ha det senaste. Eklunds Bildelslager har ett stort utbud av begagnade bildelar och välkomnar alla att höra av sig.

Var försiktig!

Var dock försiktiga när ni letar efter delar. Det är såklart inte alla delar som passar så det gäller att man kollar upp allt ordentligt först. Varje förändring du gör kan påverka bilens prestanda på vägen och har du då valt fel kan det få allvarliga konsekvenser.

Garantier

När man köper begagnade delar och monterar på en ny bil måste man också ha i åtanke att man kan bli av med bilens nybilsgaranti. Detta då tillverkaren inte garanterar bilens funktion om du har valt fel del. Vårt tips är att alltid prata med kunnig personal innan du gör ett byte.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>